ZlatýINGOT.cz

  • souhrn článků
  • srovnání prodejců
  • Archiv článků o zlatě - víme, kde se o zlatě psalo!

    všechny články o zlatě

    hn.czZlato na rekordech. Co mluví pro další růst a na co si dát pozor

    15. 4. 2024Zlato je tradičně považováno za investici chránící proti inflaci. Současně jeho hodnota citlivě reaguje na vyostření mezinárodních krizí. A protože nezvykle vysoká inflace v hlavních západních ekonomikách stále není minulostí a geopolitického napětí jen přibývá, odrazilo se zlato rázně od...

    1 minuta čtení na hn.cz

    kryptomagazin.czCena zlata není schopna udržet zisky nad 2 400 USD, čeká nás konsolidace

    Cena zlata není schopna udržet zisky nad 2 400 USD, čeká nás konsolidace15. 4. 2024Zlato i stříbro zůstávají v silných vzestupných trendech, nicméně investoři by se měli tento týden připravit na konsolidaci cen.

    2 minuty čtení na kryptomagazin.cz

    kryptomagazin.czZlato dosáhlo rekordní hodnoty 2400 USD, nejasné vyhlídky na snížení sazeb zvyšují poptávku po bezpečném aktivu

    Zlato dosáhlo rekordní hodnoty 2400 USD, nejasné vyhlídky na snížení sazeb zvyšují poptávku po bezpečném aktivu15. 4. 2024Zlato dosáhlo historického maxima 2 400 USD. Cena zlata za posledních 40 dní vzrostla o 20 % v reakci na makroekonomické data.

    1 minuta čtení na kryptomagazin.cz

    kurzy.czZlato trhá rekordy, ale prodávat nemusí být moudré

    15. 4. 2024 • Cena zlata v těchto dnech vystoupala na historické rekordy a překonala 2 400 dolarů za troyskou unci. Poptávku po zlatě zvyšuje nejistota ohledně vývoje geopolitické situace na Blízkém Východě a obavy o čínskou ekonomiku.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    profimoda.czZlato je mnohem více než jen módní trend. Investovat do něj není složité

    Zlato je mnohem více než jen módní trend. Investovat do něj není složité15. 4. 2024 • Investovat je dnes téměř povinnost. Módním hitem je zlato. Ne samozřejmě jakékoliv, ale to investiční. Víte, jak do něj invetsovat?

    3 minuty čtení na profimoda.cz

    ceskenoviny.czČeská mincovna: Vyplatí se čekat na pokles ceny zlata? Nejspíše ne, bude asi ještě dražší

    15. 4. 2024 • Je to poměrně složitá záležitost. Skutečností je, že v současnosti jsou obrovským faktorem nákupy centrálních bank, zejména to řeší Číňané, Indové, Turci a Němci. A to, že banky nakupují zlato do svých rezerv, zvyšuje poptávku, a tudíž cenu. Zároveň platí, že zájem o investice do zlata se projevuje především v krizových letech. Momentálně je to asi o zajištění, kdy se banky nebo investiční firmy snaží dívat do budoucna způsobem, co bude… Češi paradoxně spíše vnímají, že zlato je aktuálně vysoko a je drahé. Ale je otázka, jestli je to při současném vývoji ten správný pohled.

    8 minut čtení na ceskenoviny.cz

    zlato.czPřirozený vývoj nebo gigantická spekulace? Experti na zlato si lámou hlavu

    Přirozený vývoj nebo gigantická spekulace? Experti na zlato si lámou hlavu14. 4. 2024 • V pátek před polednem vystoupalo zlato na další schod. Na cenu, na které v historii nikdy nebylo. V New Yorku na obchodní burze NYMEX padla rekordní nabídka 2 431,59 dolaru za unci. A opět se vyrojily spekulace, co za rekordní cenou zlata vězí. Jedna z poměrně respektovaných teorií říká, že je to iránská hrozba otevření další fronty na izraelském bojišti.

    3 minuty čtení na zlato.cz

    novinykraje.czHledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?

    Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?14. 4. 2024 • Investiční zlato se vyplatí. Proč a jakým způsobem nejlépe nakoupit zlato v České republice? Jakou formu může mít? Jak najít skutečně spolehlivého a levného dodavatele?

    1 minuta čtení na novinykraje.cz

    kurzy.czCena zlata stoupá protože lidi pochopili co nás čeká - ZLATO: Proč stále roste?

    Cena zlata stoupá protože lidi pochopili co nás čeká - ZLATO: Proč stále roste?13. 4. 2024 • Lidi pochopili, že odlidnění bude již během 5 let. Klesnou ceny nemovitostí,. Cena zlata stoupá protože lidi pochopili co nás čeká - ZLATO: Proč stále roste?. Titulky názorů. Na těchto stránkách jsou názory našich uživatelů na vybraná finanční témata.

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    zlato.czZlato nesrazil ani šok z americké inflace

    Zlato nesrazil ani šok z americké inflace13. 4. 2024 • Šok z nečekaného růstu inflace v USA zlato vstřebalo svižně. Normálně by prodloužení zájmu o silný dolar a vysoké výnosy desetiletých státních dluhopisů znamenaly propad ceny zlata, ale co se stalo? V podstatě nic. Cena zlata klesla o 30 dolarů a poté se hned odrazila zpět. Vypadá to, že zájemci o zlato využili chvilkového zlevnění a svými nákupy vrátili cenu zlata tam, kde byla předtím.

    2 minuty čtení na zlato.cz

    idnes.czZlato raketově zdražilo. Mohou za to Spojené státy, Čína i Rusko

    Zlato raketově zdražilo. Mohou za to Spojené státy, Čína i Rusko13. 4. 2024 • Cena zlata pokořila historické rekordy a podle ekonomů se ještě zdaleka nemusí zastavit. Důvodem je očekávaní snižování sazeb americké centrální banky Fed, zájem čínských domácností o zlato i nadále pokračující konflikt na Ukrajině.

    2 minuty čtení na idnes.cz

    kurzy.czSwedroe o investičních strategiích, zlatu a Buffettově úspěšnosti - Víkendář (video)

    Swedroe o investičních strategiích, zlatu a Buffettově úspěšnosti - Víkendář (video)13. 4. 2024 • Larry Swedroe je hlavním ředitelem výzkumu pro Buckingham Asset Management a na CNBC hovořil o investičních strategiích a souvisejících tématech. Na začátku rozhovoru odpovídal na dotaz týkající se současného růstu cen zlata, k čemuž uvedl, že toto akt...

    1 minuta čtení na kurzy.cz

    svetkreativity.czInvestiční zlato není konzervativní, ale chytrou investicí

    Investiční zlato není konzervativní, ale chytrou investicí13. 4. 2024 • Kdo si za investorem do zlata představuje zbohatlíka, který nakupuje zlaté cihly, protože už neví, kam s penězi, je na omylu.

    2 minuty čtení na svetkreativity.cz

    novinky.czZlato pokořilo nový rekord

    13. 4. 2024 • Cena zlata se vyšplhala na další rekordní maximum, poprvé v historii překonala hranici 2400 dolarů (57 000 korun) za troyskou unci (31,1 gramu).

    1 minuta čtení na novinky.cz

    kurzy.czZlato umazává denní zisky 🎫

    Zlato umazává denní zisky 🎫12. 4. 2024 • Ve druhé polovině dne zlato obrací svůj býčí trend a aktuálně maže veškeré zisky z páteční seance. Podobně se chová i stříbro, které se nyní obchoduje na mezidenní bázi níže. Důvod tohoto stažení není v tuto chvíli jasný. V měnových/geopolitických zprá...

    2 minuty čtení na kurzy.cz
    starší novější Archiv minulých let: 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002

    Články na téme zlato jsou agregovány automaticky z prostředí českého (případně slovenského) internetu. Celý článek o zlatě je vždy k dispozici na webu vydavatele (odkaz s doménou vydavatele je vždy pod citací z článku).